2013. július 10., szerda

Az az idióta nyaralás

Eperke most megpróbálja rávenni a humanoidokat, hogy vigyenek engem is magukkal a hülye nyaralásukra. Elmagyarázom, miről szól egy nyaralás:
Van ugye a bázis, a humanoidok alapvető lakhelye. itt élik kis szerencsétlen életüket, de persze túl nehéz dolog egy helyen megmaradniuk (ez még kapóra is jöhet az inváziónál, egyszerűen megőrülnek a bezártságtól), és akkor születnek a nagy ötletek, hogy el kéne menniük valahova máshova, mert attól olyan fene jól "ki fognak kapcsolódni".
Kikapcsolódnak, tetszik ez a szó. Elképzelem, ahogyan a humanoidok elmennek valahova, megnyomnak rajtuk egy gombot, és egyszerűen csak kikapcsolódnak. Mondjuk nem értem, hogy miért kell ehhez olyan messzire menniük. Akár az is lehet, hogy félnek tőlem, hogy amik ők kikapcsolódva lesznek, addig valami rosszat teszek? Mondjuk ez abszolút jogos...
Ami még furcsa, hogy semmilyen feljegyzés nincs arról, hogy a humanoidokon kapcsológomb lenne, vagy hogy bármilyen módon ki tudnának lépni elméjük sötétjéből. A fülesem arra tippel, hogy valami metaforikus értelemben kapcsolják ki magukat, és nem kell komolyan venni. A humanoidok gyorsan kifáradó lények, és rengeteget költenek a jólétük fenntartására. Az igazán fontos dolgok, mint mondjuk a fegyverkezés helyett.
Idióták.

Zöldségek, fegyverkezzetek! - Répa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése