2013. július 26., péntek

Aktualitások a humanoidoknál

A humanoid média most a felsőoktatási felvételivel foglalkozik, érdekes volt számomra, hogy e tekintetben rendszerük hasonlít a miénkre. Azt leszámítva persze, hogy a humanoidoknál már nincs túlzottan nagy mozgás, miután kiderülnek a ponthatárok; őnekik még nem jutott eszükbe, hogy sokkal egyszerűbb úgy bekerülni, ha legyilkolják az előttük végzetteket, mint ahogyan mi azt szeretett hazánkban tesszük.
Az idősebb humanoid utód azért nyafog, hogy őt nem fogják majd felvenni, mert sikerült a legnehezebb szakokat érdeklődési céljául megválasztania. Mit mondjak, jellemző. Persze nem zavarja az önsajnálatban, hogy őneki még eddig durván két éve hátra van...
Egyre jobban hiányzik tanítómesterem, Zöld Bab bölcsessége, ha még velünk lenne, biztos lennék benne, hogy éleslátása még a humanoidok sötét bugyutaságát is elnyomná.
Nem mintha én nem lennék baromi okos, de néha kezdem úgy érezni, hogy még rendkívüli intellektusom sem elég ahhoz, hogy ellenálljak a humanoidok pusztító hülyeségének. Lehet, hogy az akció nem várt mellékhatása lesz mentális retardációm? Remélem nem. Kár lenne ezért a remek elmémért.

Zöldségek, legyetek erősek! - Répa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése