2013. február 28., csütörtök

5 ok, hogy miért ne akarj humanoidok közé kerülni

Sziasztok!
Azt hiszem, már épp elég időt eltöltöttem a humanoidok között, hogy össze tudjak szedni egy pár hasznos ellenérvet annak az öngyilkos hajlamú zöldségnek, aki esetleg a humanoidok között akarná leélni további életét.
Ez valamennyiünk számára rendkívül fontos, ugyanis ki tudja, hányakat ejthetik foglyul, rosszabb esetben, hányan élhetnek komolyan ezek között a primitív létformák között! Az invázió egy fontos üzenetének tartjuk azt is, hogy ezt az egyre növekvő létszámot csökkentsük.

1. A humanoid táplálkozási szokásai

A humanoid nem csak, hogy téged fogyaszt, hanem nagyon gusztustalanul is teszi azt. Azt hinnéd, egy kifejlett humanoid egyed már igazán megközelítené a nálunk lévő magkezdemények táplálkozási folyamatának gusztusosságát, de sajnos ez ügyben is csalódás fog várni. A humanoid táplálkozása minden bizonnyal rendkívül gusztustalan. Ha nem akarsz rosszul lenni, akkor ajánlom, hogy messziről kerüld el!

2. A humanoid kultúra

A humanoidok primitív szórakoztatási cikkei leginkább tudatmódosító programokat jelentenek. Ennek két fajtája van: a felvett tudatmódosító program (amit többek között a televízió nevű tudatmódosító készüléken vesznek, de ide tartozik a humanoid hallószervet foglalkoztató ingerületsorozat (humanoid szóval: 'zene')), illetve a virtuális tudatmódosító program (ez annyiban különbözik az előzőtől, hogy interaktív, tehát a humanoidot is bevonja agysejtjei pusztításába (ezt nevezi a humanoidológia manuális agymosásnak)). Mint ahogyan arról már korábban írtam, az agymosó program káros hatásain kívül is roncsolóan hat minden egészséges lélekre, tartalmuk, és tanulságuk erősen kifogásolható. (lásd: 'Tvájlájt', Jamie Oliver)

3. A humanoidok szociális viselkedése

Mint azt már említettem, a humanoid társadalmi normák nagyban eltérnek a miénktől. A humanoid közösségben megszokott, sőt elfogadott a nem gonoszan nevetés, illetve humoruk is kifogásolható. Például szórakoztatónak találnak olyan vicceket, mint:

"-Miért jár a tűzoltó orvoshoz?
- Mert agytumora van."

"Egy műszaki áruházban:
-Helló, érdeklődni szeretnék, hogy mikrohullámú sütőtök van?
Erre az eladó hátrakiabál:
-Józsi, gyere ki, itt van valami elmebeteg, aki valami mikrohullámú sütőtököt keres!" (külön fájt, hogy ez a vicc a mi egyik fajtársunkon gúnyolódott)

"-Miért úszik a hal a vízben?
- Mert nem ér le a lába."


vagy az egyes társadalmi csoportokat parodizáló/kategorizáló vicceket. (ilyen pl.: "szőkenős" viccek, "skót"-viccek, "rendőr"-viccek)

Továbbá a humanoid szórakozóhelyeken elfogadott, sőt kötelező a 'zene' (jelentése lásd feljebb) ritmusára való indokolatlan, koordinálatlan mozgás, amelyet önkifejezési formaként is alkalmaznak. Az egyedi, mondanom sem kell, minden objektív szempontból értékelhetetlen, ergo általam evolúciós hibaként elkönyvelt mozgássorozat (/rángássorozat) neve 'tánc', és bár az elméletem helyesnek tűnik, eredetét még vizsgáljuk.
A humanoid tudatmódosító programokból kiderül, hogy a humanoidok elferdült erkölcsi világnézettel rendelkeznek, továbbá nagyon érdekes része a humanoid művészetnek, hogy bizonyos programokban valahányszor az egyik 'szereplő' humanoidok által humorosnak vélt dolgot mond, hangos nevetés hallható alatta. Ez visszatükrözi a humanoidok azon elferdült eszméjét, miszerint ha ők valami "vicceset" mondanak, mindenki nevet rajtuk.
Pedig nem.

4. Humanoid életmód

A humanoidok nemcsak, hogy gusztustalanok, unalmasak, és utálatosak, de még a saját primitív létformájukról se képesek gondoskodni. A humanoidok azt tartják egészségesnek, ha velünk, és társainkkal táplálkoznak, továbbá ha gyakran végeznek különböző fajta céltalan, koordinálatlan mozgást elkorcsosult izomzatuk karbantartására. A mozgásformát 'sportnak' nevezik, és versenyeket is rendeznek, hogy megmérjék, melyik humanoid tud a legjobban idétlenül, koordinálatlanul mozogni. Aki a legjobb, az nagy megtiszteltetésben részesül.

5. A humanoidok humanoidok

Most komolyan? Zöldség vagy, és nem tudományos, csupán valamiféle avantgárd szellem által megszállva bemerészkednél ezek közé a primitív életformák közé? Esetleg lealacsonyodnál a szintjükre? Zöldséghaver, szedd össze magad! Mégis mi történt?
Azt mondom, húzd ki magadat, és ismételd:
Zöldség vagyok. Zöldség vagyok, és büszke a zöldségségemre. Nem óhajtok konfrontálódni a humanoidokkal. Nem óhajtok lealacsonyodni hozzájuk. Az egyetlen opció, amit velük kapcsolatban hajlamos vagyok véghez vinni, az a mihamarabbi leigázásuk.

Nem mellesleg pedig, az invázió közeleg! - Répa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése