2013. február 7., csütörtök

Interjú... Velem!

Megtaláltam a rövidített, írásos változatát annak az interjúnak, amit vasárnap adtam. - Úgy hangzik ez, mintha igazi sztár lennék! Hah!

Tarló Répa nevét azt hiszem, nem sokkal ezelőttig csak a humanoidológia szakértői ismerték, most azonban minden zöldség nevében jár el, hogy az emberiség elleni invázió élére állt. Répa, milyen érzés lázadást vezetni?
Köszönöm a kérdést. (nevet) Azt hiszem, minden zöldségben ösztönösen megvan a hajlam, hogy egy kicsit agresszív legyen. Énbennem különösen. Emlékszem, egészen kicsi koromban egyszer elmentünk zergére vadászni. Hihetetlen élmény volt. Remélem, amikor az invázió előkészületei véget érnek, minden zöldség úgy érez majd, mint én akkor... De még ne szaladjunk annyira előre!

Való igaz... Hiszen még a küldetés korai fázisában tart. Elárulod nekünk, hogy jelenleg éppen min mesterkedsz?
Annyit elárulhatok, hogy a lehető legveszélyesebb taktikát követem. Egyenesen a humanoidok közé kell beépülnöm. A terv ezen részének természetesen tudományos indíttatása is van, igyekszem minél több információt gyűjteni róluk, és mihamarabb eljuttatni a kormánynak. Akár a győzelmünk is ebben állhat.

Igen. Való igaz, hogy mindamellett, hogy a küldetésed egy fontos fázisában vagy, ami - valljuk be - jókora kockázatokkal is jár, példaértékű mennyiségnyi információt szolgáltattál be a humanoidokról. És akkor még ne is említsük a későbbieket! De mondd csak, ittléted alatt megváltozott-e valamiben a humanoidokról alkotott véleményed?
Nos... (köhint egyet) Primitívebbek, mint hittem. (hangos éljenzés, taps)

Egyáltalán, milyen érzés együtt élni egy humanoid kolóniával?
Csak magamat tudom ismételni. A humanoidok minden elképzelésünket alulmúlják. Nem csak szociálisan, de kulturálisan is alulmaradottak. A legborzalmasabb pedig kétségtelenül az, amit velünk művelnek... 

Tehát igazak a hírek? A humanoidok valóban... Nos... Tudod...
(keserűen bólint)

Rövid csönd

Gondolod, hogy sikeres lesz az invázió?
Nem csak gondolom. Tudom. Meg sem tudom magyarázni, honnan. Egyszerűen érzem. Ráadásul még mindig egy lépéssel előttük járunk. Vegyük csak a legújabb sikeremet! A "sí" nevű zöldséggyilkoló eszköz akár a titkos ütőkártyájuk is lehetett volna a végső harcban, de ravasz módon tudomást szereztem róla! Ráadásul a naiv humanoidok folyamatosan kifecsegik a legtitkosabb információkat. Talán ez az általunk választott megoldás legnagyobb pozitívuma.

Nem tartasz attól, hogy esetleg a humanoidok mégis tudnak valamit, amit mi nem?
(legyint) Nem tudnak azok semmiről. (éljenzés, taps)

És mégis mit fogsz tenni, amikor véghezviszed a tervedet?
Hogy mit fogok tenni? Nos... Talán azt, amit a legtöbb zöldség ésszerűnek lát. Felteszem, elfoglaljuk a humanoidokat, az erősebbeket megbízzuk valami fizikai munkával, a gyengébbekről egyelőre szó ne essék... És remélem, én lehetek az, aki uralma alá hajtja az emberiséget.

Micsoda szép eszme! Igazi zöldségnek mondhatod magadat.
Egy hazafi vagyok, semmi több.      

Amikor uralkodni fogsz az emberiség fölött, felveszel majd egy új nevet?
Vicces, de ezen még nem gondolkodtam... A Nabukodonozor meg a Zeusz tetszik, de valahogy még nem sikerült meglelnem az igazit... Azt hiszem, amikor ott leszek, majd eldöntöm.  Lehet, hogy csak egy kis spontaneitás hiányzik az ihlethez...

Mit fogsz csinálni a téged befogadó humanoidokkal, amikor hatalomra jutsz?
Attól függ, hogy viselik magukat. Ha hajlandóak lesznek behódolni, kellemesen eléldegélhetnek majd a várbörtönömben.

Ez igazán szép.Sok sikert, és köszönöm az interjút!
Én köszönöm! Viszlát!

Tapsvihar, éljenzés   

Zöldségek, előre! - Répa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése