2013. március 15., péntek

Rövid jelentés egy zöldségjogi sikerről

A minap éppen a humanoidok televízióját néztem, amikor megütötte a fülemet egy reklámszöveg (a reklám az általános tudatmódosító program egy változata, itt a befolyásolás direktebb formában zajlik, termékek megvásárlására bírja rá az agyatlan kis lényeket). Valami humanoid táplálék előállító cég hirdette legújabb termékét, a "muffinokat" (humanoid élelem, egy kis papír vacakba beleöntött tészta), ami háromféle ízesítésben volt kapható:
Ezekből csupán csak a legutolsó érdekes.
Most figyeljen mindenki...
...Karottás! Nem répás, karottás!
Azt hiszem, végre kezdenek minket tisztelni az emberek. Ha muffint sütnek belőlünk, legalább tartózkodnak a vulgáris megfogalmazásoktól. Igaz, hogy én is "répának" hívom magamat, ugyanakkor ez a szó sokkal tiszteletet parancsolóbb. Azt hiszem, egy kis megnyugvást nyert a lelkem. Továbbá, a humanoid vendéglátóim szerint ebben nincs is igazi répa (izé, karotta), aminek szintén nagyon örülök. Nem tudom, hogy melyik zöldségjogi felelős jussa ez a diplomáciai siker, mindenesetre igyekszem minél hamarabb utánajárni a dolognak.

A humanoidok most leverten ülnek a bázisukon, és bámulják a hó formájában lehulló csapadékot. Ennyit a hülyeségükről, hogy jön a tavasz. Hihihihi

További ilyen sikereket, zöldségjogászok! - Répa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése