2013. augusztus 1., csütörtök

Asszisztens, akitől senki nem kérte, hogy asszisztens legyen

Az idősebb humanoid kölyök még mindig nem állt le a hülyeségeivel; kitalálta, hogy nem elég neki, hogy belekontárkodik az invázió szervezésébe az idióta megjegyzéseivel arról, hogy mit kéne kezdenem a bloggal ahhoz, hogy a szánalmas ízlése szerint pofásabb legyen, már kitalálta, hogy ez jobban hangzana, ha rögtön felfogadnám 'asszisztensemnek' (ő először 'menedzser' akart lenni, de abba nem mentem bele), és akkor ha jön az invázió, ő életben maradhatna.
Mondtam neki, hogy legyen, de cserébe ha úgy kívánja a helyzet, fel kell adnia a családtagjait. Ebbe rögtön bele is ment, így tehát elkezdett angol idézeteket, meg fiatal humanoid nőstényeket ábrázoló képeket keresgélni a Nyilvántartó Rendszerben, nem tudom, ez miért jó neki, de ha elvan vele, csinálja, én addig is tudom szervezni az inváziót.
Egyik legfontosabb lépésként azonban egy igazi veszélyforrással kell megbirkóznom, méghozzá minél hamarabb: beszélnem kell Szőrmókkal, és rávenni, hogy mindent adjon ki, amit csak a Szövetségről tud. Nem bírok továbbra is ebben a tudatlanságban lenni, és ha a tohonya dögön keresztül vezet az út a tudásig, hát állok elébe.

Lassan lecsap a Zöldség-kalapács! Reszkessetek humanoidok! - Répa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése