2013. augusztus 18., vasárnap

A humanoidok visszatérnek a bázisra

Vegyes érzelmek kavarognak bennem ezzel kapcsolatosan. Egyrészt kár, mert jó volt távol tudni magamtól a humanoidokat, akik bosszantó ostobaságuk ellenére mégiscsak az ellenségeimnek számítanak.
Másrészről nézve viszont az idióta Szőrmók, és a szavakkal leírhatatlan módon degenerált Eperke végre felhagy a folyamatos nyaggatásommal, mintha komolyan érdekelne, hogy magukkal vittek-e a humanoidok, vagy nem. Mint ahogyan azt már lentebb írtam, most ilyen idétlen "pótnyaralást" szerveznek nekem, amiben megmutatják, milyen szokásaik vannak a humanoidoknak az üdülésre.
Tegnap ennek megfelelően szerveztek egy "utolsó napot a mi kis fantasztikus nyaralásunkból", hallották, hogy a humanoidoknak van egy olyan béna hagyományuk, hogy tüzet gyújtanak, köré gyűlnek, és együtt, egy nagy körben énekelgetnek, vagy fene tudja, mit csinálnak, és a legfurcsább, hogy észre se veszik, mennyire szánalmasak közben. Vagy igen, de nem vesznek róla tudomást, egyre megy.
Legnagyobb bánatomra nem igazi tűz volt persze a bázison, pedig igazán jó és ildomos befejezése lett volna a "nyaralásnak", ha mondjuk Eperke felgyújtja magát, hát, sajnos ez nem sikerült. Papírból csinált "tüzet", illetve nem is tűz volt, csak két nyomorult csík színes lapokból kivágva, de Szőrmók persze agyba-főbe dicsérte, hogy milyen mutatós lett.
A nap legkínosabb része kétségkívül az volt, amikor Szőrmók és Eperke e köré a "tűz" köré gyűlve énekelni kezdtek. Fel nem bírom fogni, hogy lehet ennyire szerencsétlenül létezni, mondanom sem kell, iszonytatóan szánalmasak voltak.

Már szinte örülök, hogy ma délután hazaérkeznek a humanoidok, és vége lesz ennek a lidércnyomásnak. Most komolyan, mikor felejtik már el végre, hogy mi "egy nagy csapat" lennénk?

Zöldségek, szakítsatok egy kis időt arra, ami a legfontosabb; a vérengzésre! Mostanában rám is nagyon ráférne... - Répa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése