2013. november 2., szombat

Hullócsillag

Zöldségtársaim!
Hallottam a lesújtó híreket hazánkról, és hadd mondjam meg, belesápad a gyökértörzsem, amikor csak elképzelem, hogy ilyen borzalmak megeshetnek a mi fantasztikus Birodalmunkkal.
Mégis milyen zöldség az, aki fellázad tökéletes államszervezetünk ellen? Mégis milyen zöldség az, aki nem akar katonánk állni, hogy országunkat szolgálja? Független és demokratikus Hagymagyarországot?! Hát normálisak ezek?!
Azt sem tudják, miket beszélnek ezek.
Külön fájdalmas, hogy közben én idekint vagyok kiküldetésben, országunk jobb ügyének érdekében, életemet kockáztatom azokért a zöldségtársaimért, akik úgy tűnik, nem hogy a 'társ', de még a 'zöldség' megnevezésre sem méltóak.
Szégyenkezem, mélyen szégyenkezem az összes rebellis parazita miatt.

Eltiporni őket mind! - Répa

3 megjegyzés:

  1. Nem értem miert nincsen tobb rajongod. Talan mert nem ez nem egy wandajrektsonos fanblog. Irtozatosan jol irsz. Mondjuk en mar unom, hogy repa egyfolytaban csak nyavajog, de a fogalmazasodat orom olvasni. Ha befejezted a blogot (vagy akar elotte is) csinalhatnal meg egy blogot. Szivesen olvasnam az irasodat masban is. Remelem nem bantottalak meg/ el tudod olvasni igy ekezet nelkul is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miután leírtad, hogy öröm olvasni a fogalmazásomat, és nem érted, miért nincs több rajongóm, már elkönyvelhetően nem sértettél meg. Na ná, hogy Répa egyfolytában nyavalyog, ez a karaktere lényege. :D De persze megpróbálok esetleg egy kicsit finomítani a stílusán.
      Amúgy sok minden mást is írok, ez az, amit nyilvánosságra hozok, rendszerint ilyen, vagy még kreténebb ötleteim vannak, mint a szociopata zöldségek, szóval lehet, hogy meg kéne kímélnem a világot...
      Más blogot nem tervezek, esetleg Merengőn publikálnék szívesen.

      Törlés
    2. És természetesen köszönöm, hogy hozzászóltál, és beleolvastál a blogomba, csak a nagy önfényezésben ezt elfelejtettem odaírni. :D

      Törlés